Ние показахме факти, които водят към корупция за сметка на

...
 Ние показахме факти, които водят към корупция за сметка на
Коментари Харесай

Какво показа филмът на Елена Йончева Граница?


 

" Ние показахме обстоятелства, които водят към корупция за сметка на държавната ни сигурност ", съобщи тя

Тя е народен представител и към момента проверяващ публицист. Депутат от Българска социалистическа партия, проверява в собствен филм пробива на границата ни с Турция през митичната ограда, която пази границата, което се трансформира в събитие за политически конфликти. 

По мотив премиерата на кино лентата на Елена Йончева „ Граница ” , който се трансформира в поле за политически кавги, тя разяснява в „ Събуди се ”, че той не е скандал.

„ Ние показахме обстоятелства, които водят към корупция за сметка на държавната ни сигурност. Има бежански канали, които са покровителствани от високо във властта ”, разясни тя.

„ Това, което демонстрираме, не е ново. Ние не злепоставяме България. Даваме сигнал, с цел да може съответните органи да вземат ограничения ”, сподели още Елена Йончева.

Тя разяснява и последните политически събития у нас и оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев .

„ Това не е триумф за Българска социалистическа партия, а за демокрацията в България, тъй като беше нарушена една демократична процедура. Беше нарушен правилникът на Народното събрание. Той лиши думата на водача на най-голямата опозиционна партия – нещо, което е невиждано за българския парламент. Това значи на процедура да няма публичен спор ”, разяснява Елена Йончева.

По думите й подаването на оставки у нас не би трябвало да бъде замитане на следата и даде образец със абсурда към Делян Добрев и обвиняванията в шуробаджанащина в Хасково.

„ Това не е скандал, а закононарушение. Ще изчакаме прокуратурата да се самосезира. Ако не, ще внесем сигнал в ДАНС и прокуратурата, с цел да се разнищи случая, тъй като става въпрос за огромна корупционна скица ”, сподели Йончева.

Тя добави, че Българска социалистическа партия има съображение да изиска избор на съмнение към държавното управление във връзка корупцията./ Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР